Týdenní info No.8

04.11.2019 11:27

Dvě výhry a tři porážky. To je dosavadní bilance drachkovských hokejistů. Možná se od obhájce prvenství čekalo více než čtyři uhrané body, ale věřte, že jsme od začátku sezóny realisté. A proto dygří tlapu na srdce. Na Protivín nebylo ani náhodou, s Radomyšlí nechybělo mnoho k bodíku, ale soupeř si výhru zkušeně pohlídal. Poslední měření sil zase rozhodla první pětka Prachatic, jejichž úderná formace je pro tuto soutěž tak trochu z jiného světa. Takže nebrečíme, prostě je to skutečnost a dygři můžou zkoušet sbírat bodíky s dalšími soupeři.

Dalším z nich bude v sobotu 9. listopadu od 19:30 hodin pro dygry nepříjemný soupeř z Netolic. Zápasy to bývají oboustranně často dost vyhrocené, doufejme, že tomu tentokrát bude jinak. HC Netolice mají na svém kontě prozatím 6 bodů. Sice nejprve padly s Prachaticemi (0:9) a HC ALES Strakonice (2:5), následnou šňůrou třech vítězných zápasů poskočily už na pátou příčku tabulky okresní soutěže. Na jejich holích postupně ztroskotali HC Eagles (6:5), HSG Horažďovice (11:2) a v minulém kole Schäfer Blatná (5:4).

V dygří sestavě jsou hlášeny určité návraty, ale i absence. Opět tak budou nutné drobné změny. Takže se pokusíme zabojovat a necháme se překvapit…