Týdenní info No.4

25.10.2018 08:36

Po náročném utkání s protivínskými kanibaly čeká dygry již 6. kolo okresní soutěže, v němž borci z SK DD zajíždějí na led horažďovické HSG. V zápasech s tímto týmem dygři většinou buď dominují, nebo se trápí jako ještěrka na listu leknínu – v nádrži s piraňami… V minulé sezóně se podařilo HSG-čko vyprovodit z ledu po výsledkách 8:2, resp. 11:3. Letos zatím HSG nebodovala (neznáme výsledek posledního utkání se Schäferem), s Blatnou padla v poměru 1:12, s Protivínem 2:13 a s Vodňany 2:7. Čert ale nikdy nespí a kupříkladu Vodňany se s tímto soupeřem velice natrápily, když Horažďovice padly až díky kanonádě v poslední třetině.

A tak nezbývá, než jet po vzoru rozhovorů z NHL – musíme hrát svou hru, nepustit soupeře do obranného pásma, sebe pak co nejvíc dostat do pásma útočného, jít zápas od zápasu a ukázat, že si to svoje místo v prvním týmu SK DD zasloužíme :-D .

Zápas HSG Horažďovice vs. SK DD již tuto neděli. Úvodní buly bude vhozeno v 19:15 hodin, takže upozorňujeme fans, aby si včas zajistili pohodlné místečko k sezení… Ani tentokrát totiž utkání nevysílá žádná tuzemská televizní stanice!!!