Týdenní info No.2

27.09.2019 10:05

V pondělí 23.9.2019 odstartoval další ročník okresní soutěže v ledním hokeji úvodním zápasem blatenských týmů HC a Schäfer. Dalšími v pořadí jsou sobotní duely Protivína s HSG Horažďovice a Radomyšle s HC Eagles. Následovat bude souboj Vodňan s HC ALES Strakonice a jako poslední se v jednom z nejzajímavějších utkání prvního kola utkají Prachatice s Netolicemi.

Jinak nám vrcholí administrativní přípravy. Na sezónu bychom měli být zajištěni jak po stránce ekonomické (připomínáme příspěvky), tak po stránce herní. Smlouvy s hráči jsou vesměs doladěny k oboustranné spokojenosti. Ti pak poctivě pilují fazónku na farmách, a tak vlastně nikdo pořádně neví, kdo kdy byl na ledě :)… Ale ruku na srdce, ono je to každý rok podobné. Jedno je ale více než jisté – první utkání se neúprosně blíží, zbývá už jen něco přes týden! V tom příštím už přineseme lehké ohlédnutí za výsledky prvního kola, a tím i hrubé nahlédnutí do forem soupeřů + nebudou chybět dygří předzápasové postřehy.

P.S. V jednání jsou i slíbené ledy pro drachkovskou mládež, kde by se děti měly sklouznout na zimním stadionu po boku hráčů SK DD.