Týdenní info No.15

18.03.2019 09:55

Konečná tabulka okresní soutěže v ledním hokeji je již na světě a nás nadmíru těší fakt, že se tým SK Drachkov Dygrs poprvé v historii této soutěže stává jejím vítězem (před dvaceti lety se při triumfu SK DD nejednalo o registrovanou soutěž). Přes velmi dramatický závěr, kdy dygři v posledních dvou kolech dvakrát prohráli a neměli tak osud ve svých rukách, došlo opět na pomoc z nebes, resp. z Blatné. Ta už před dvěma lety pomohla posledním zápasem Drachkovu k celkovému třetímu místu a tentokrát znovu, když v posledním kole porazila Protivín a tím si zajistila konečné druhé místo v tabulce.

A právě nulový bodový příděl pro Protivín znamenal jistotu pro Drachkov. Ještě jednou veliký dík do Blatné k místním hokejistům!!!

Hlavní poděkování ovšem patří do kabiny, která potřebné body uhrála. Po divokém začátku se sestavou se vykrystalizovala výborná tlupa a výsledky už byly jen třešničkou na dortu.

Ano, pomohly nám i kontumace zápasů (z nichž pouze jediný byl skutečně odehraný) a určitě se najdou na toto téma přející a komentující „fanoušci“, ale prostě to tak je :) Vždyť příští rok to může být všechno úplně jinak a dočkají se další… Teď ale patří vršek pyramidy Drachkovu… Hoši děkujeme!!!

 

Celou organizaci teď čeká slavnostní zakončení sezóny v podobě Galavečera dygřího hokeje, který je naplánován na 6. dubna. Následně by ještě měla klapnout na přelomu jara a léta Čuník párty a poté již zase pěkně zpátky do letní přípravy… :)

 

A protože čert nikdy nespí, tak již v těchto dnech rozjelo vedení SK DD přípravu na příští sezónu. Kromě stabilizace kádru a uplatnění opcí na zasmluvněné hráče, připravujeme několik dalších novinek a změn, které by měli opět o něco oživit dění kolem všech příznivců Dygrs…