Týdenní info No.11

15.02.2019 12:43

Poslední 4 kola zbývají drachkovským dygrům do konce letošního ročníku okresní soutěže v ledním hokeji. Po kontumaci zápasu proti Protivínu se situace kolem celkového umístění značně změnila. I v následujících týdnech bude hlavní touhou dygrů výhra v každém zápase, ale je potřeba jít krůček po krůčku.

Hned ten první krok čeká hráče SK DD tuto neděli, kdy se v dalším kole OS postaví proti týmu Vodňan. Ty měly po novém roce slabší období, ve kterém podlehly Netolicím, Prachaticím, Blatné a Protivínu, čímž si hodně zkomplikovaly cestu za medailovým umístěním, přesto v posledních kolech už jsou opět na vítězné vlně a po vysokých výhrách s Horažďovicemi a se Schäferem figurují na 4.-5. místě tabulky a jsou zpátky ve hře. Takže soupeř, který má sílu, kvalitu a rozhodně má o co hrát.

V prvním měření sil se dygři s vodňanskými rozešli smírně po výsledku 5:5, když v zápase plném zvratů dokázali vyrovnat Kubou Poláčkem až při hře bez brankáře.

Dá se tedy předpokládat, že oba soupeři přivedou na led co nejsilnější sestavy a budeme svědky kvalitního hokejového utkání, doufejme s dobrým koncem pro Dygrs.

Utkání HC Vodňany vs. SK DD začíná tuto neděli 17.2.2019 od 20:30 hod…