Týdenní info No.1

19.09.2018 07:24

Dámy a pánové, je to tady!!! Již zítra začíná pro SK DD nová sezóna okresní soutěže.

V prvním kole čeká dygry tým píseckých Eagles, což přináší hned na úvod zdvižený varovný prstík. Právě začátky sezón bývají v podání orlů velmi kvalitní a v posledních letech tento tým sbírá body zejména v první polovině ligy.

Loni dygři v prvním kole soutěže podlehli orlům vysoko 2:9, v odvetě už jim porážku oplatili v poměru 4:3. Po rozpačité sezóně 2017/2018, kterou zachránily jen výsledky posledních kol, mají dygři před sebou výzvu v podobě horní poloviny tabulky a dál se uvidí. Základem je vyvarovat se zbytečných chyb a nepěkných náloží jako v minulém ročníku, kdy drachkovští několikrát odcházeli z ledu s dvoucifernou nadílkou!!! Organizace SK DD chce letos předvádět bruslivý, silový a pohledný hokej v tradičním stylu AFF, tedy „all for fans“.

Dygři budou jako každým rokem spoléhat na zúročení kvalitní letní přípravy. Zájem o permice na utkání SK DD byl zhruba stejně velký jako v předchozích letech. Na první domácí zápas bude navíc hlavní pokladna otevřena již od 15:00 hod, stejně tak jako restaurace a všechny fanshopy… :)

1. kolo OSLH začíná pro Drachkov a samozřejmě pro dygří fanoušky již zítra, tj. ve čtvrtek 20.9.2018. Úvodní buly bude vhozeno ve 20:30 hodin SEČ.

Nabruste korčule, začínáme…