Týdenní info č.8

06.02.2018 12:57

Další odvetné utkání čeká dygry již tento čtvrtek, kdy se od 20:30 hod. utkají s blatenským Schäferem. Při ohlédnutí na první měření sil nám ještě zůstává v paměti obrat skóre z 1:3 na 4:3 ve prospěch Drachkova a ne moc povedený zápas se šťastným koncem. O nezapomenutelné zápisné se zde vyrovnávacím gólem na 3:3 přihlásil Jarda Stehlík a Kazan vstřelil hatrick. Oba by si to mohli klidně zopakovat, nebo se k nim klidně může kdokoliv z dygrů přidat.

Schafer neprožívá dobrou sezónu, krčí se na samotném dně tabulky, ovšem hraje pro drachkovské dlouhodobě nepříjemný hokej a navíc v posledních kolech prohrává spíše smolně (naposledy kontumačně s Prachaticemi 0:5, předtím s Netolicemi 0:2, 1:3 s Horažďovicemi, 0:10 s Radomyšlí,…).

Drachkovu bude jistě chybět Standa Kubů, jehož skolila lyžitida na horách a Beny, který bude chytat místo blatenských útočníků rychlíky Českých drah. A samozřejmě i dlouhodobě marodní dygři. Do sestavy by se pak měl vrátit chatař-chalupář Marek Brabec.

Zkusíme zabojovat, jako proti blatenskému HC-čku a uvidíme, zda to nějaký ten bodík hodí. Rozhodně by to nebylo od věci, neboť týmy, na které bychom ještě mohli mít v tabulce zálusk v minulých kolech vyhráli nad zvučnýmy týmy…

Ale soustřeďme se sami na sebe a na zápas SK DD vs. Schäfer Blatná!!!