Týdenní info č.7

18.01.2018 22:49

Protože máme za sebou polovinu okresní soutěže 2017/2018 trošku si zabilancujeme.

Co se týká postavení týmu v tabulce, tak to není zrovna nic ke chlubení. Vzhledem k neúplným informacím o výsledkách se Drachkov po jedenácti odehraných kolech pohybuje mezi 8. až 10. místem. Nebudeme se odkazovat na minulou veleúspěšnou sezónu, musíme žít přítomností a tím, že máme ještě krásných jedenáct možností urvat nějaké další body.

Co se týká výsledků... Některé zápasy nebyly vysloveně špatné. Dokonce by se dalo říct, že po nějakých šesti, sedmi zápasech přišlo markantní herní zlepšení. S odehranou hrou v posledních zápasech, s přihlédnutím na složitější skládání sestavy, můžeme být víceméně spokojeni. To že to tam nepadá a produktivita je špatná, je věc druhá. Ta se může snadno prolomit, stačí pár ušmudlaných branek a může být všechno jinak.

Největší problém přišel hned v úvodu sezóny, kde jsme sice těsně přehráli Schäfer, ale v dalších čtyřech kolech jsme dostali neskutečné nálože (skóre 10:41!!!). Svou roli v tom nepochybně hrála nesehranost týmu, drsný los, hvězdné sestavy soupeřů, ale v neposlední řadě i bídný výkon J. K. Locha v brance Dygrs. Za jistotou v zádech se totiž hraje mnohem lépe. Vždyť  tolik branek, co dygři dostali za letošní polovinu neměli ani na konci loňské sezóny. tady je tedy na čem pracovat.

SK DD začíná odvety ve čtvrtek 25.1.2018 proti HC Blatná. Tento soupeř v prvním kole rozmetal dygry 12:4 a i v posledních zápasech byly k vidění dvojciferné výhry tohoto týmu (nad Horažďovicemi 16:2, nad Netolicemi 10:5, …). To, že bude na ledě horko, se dá očekávat. Stejně jako fakt, že po šestnácti dnech zápasového půstu budou dygři na hokej namlsaní tak, jako pejsek na fenku pobíhající za vrátky vesnické chaloupky.

Dle termínů dalších kol a konci ledna se dá očekávat zápasový šrumec. Takže dokurýrujte zranění, vezměte si pracovní volno, zajistěte si hlídání… pomsta No. 1 brzy přijde :D