!!!KONEC VŠEM SPEKULACÍM!!! Jarda Jágr se dygrem nestane!!

31.01.2018 04:27

Vzhledem k návratu hokejové legendy Jaromíra Jágra zpět do České republiky, začal doslova hon o to, kde se slavná „68“ pro zbytek sezóny usadí. Jarda se původně měl hlásit v mateřském Kladně, ale podle ČTK se o jeho služby začínají ucházet i české extraligové kluby, vyjímkou nebude ani vábení z KHL. A proto se management Drachkova rozhodl jednat, dokud je želízko žhavé.

Ano, vážení fanoušci a přátelé dygřího hokeje. Jednáme s Jardou o možnosti působení v organizaci SK DD!!! Hvězdnému útočníkovi byla nabídnuta jednocestná smlouva do konce sezóny 2017/2018 s možností opce. Kontrakt by obsahoval klauzuli, že v případě zájmu některého z týmu NHL, by se Jarda samozřejmě mohl do nejslavnější soutěže světa vrátit.

Vzhledem k tomu, že finanční situace týmu není zcela srovnatelná s týmy z nejvyšší soutěže, byla agentovi Petru Svobodovi předložena korektní nabídka v podobě odměn za odehraná utkání. Dle hráčova vyjádření, že už hokej hraje jen pro radost, by se tedy jednalo o dva bochníky chleba a pět litrů mléka týdně, kávu z automatu na zimáku zdarma, VIP místo v šatně (asi Voňavkovo) a na dygří besídce, kde může Huňasovi podpálit vous. Kdo tohle z hráčů Dygrs má?!!!

Je velký zájem, aby J.J. mohl za Dygrs nastoupit třeba už v příštím domácím utkání se Schäferem Blatná, kdy by mohl řádit patrně v druhé formaci, protože v první by mu nikdo nenahrál.

O případném úspěchu v jednání Vás budeme informovat.

AKTUALIZOVÁNO:

Přestup roku se nekoná!!!

Jednání s božským Jardou Jágrem bohužel ztroskotala na faktu, že v případě postupů do vyšších soutěží, by se Drachkov musel za 4 až 5 let postavit proti Kladnu, což by prý nedal. Definitivní kolize v jednání ovšem nastala při rezolutním požadavku hráče na číslo dresu 68, které již má bohužel zabrané Venda Sládek. Takže škoda, počkáme si, až bude končit Jakub Voráček :-). Každopádně děkujeme Jardovi za zájem a přejeme mu do další kariéry mnoho a mnoho úspěchů.