AKTUALIZOVÁNO!!! PROti PROtivínu PROhra

31.10.2014 18:25

HC Protivín - SK DYGRS DRACHKOV   4:2 (2:1, 1:1, 1:0)

16.10.2014

Zápas proti Protivínu si tentokrát nenechalo ujít 9+1 dygr, což znamenalo zatím nejnižší účast v sezóně. Soupeře se sešlo obdobně, ale při pohledu na střídačku bylo jasné, že tým od Platanu nastupuje se slušnou silou.

Úvod utkání přinesl oboustranné oťukávání, které se přeneslo v celkem pohledný hokej se zajímavými šancemi na obou stranách. Protivín se ujal vedení, na které záhy odpověděl Marek Babor. Když už se zdálo, že první třetina skončí vyrovnaně i z pohledu skóre, udeřil protivín podruhé. Do konce třetiny zbývalo patnáct vteřin.

Druhou třetinu se Drachkov snažil vyrovnat skóre a to se mu také povedlo, když hned po minutě hry nalil Kazan Marku Brabcovi a ten prolomil svoje střelecké prokletí – 2:2. Drachkov si pak vytvořil ještě několik šancí, ale zas a znovu se ukázal problém s produktivitou a s vytvořením jasné gólovky. Protivín začal kousat o něco víc a zadní žady Drachkova se musely otáčet. Nejvíc zlobila osa Procházka – Bican, která nakonec měla prsty v rozdílové brance na 3:2, kdy se po šrumci před brankou podařilo protlačit kotouč pod ležícím Lochem. Pro zajímavost je třeba říct, že všechny tři branky soupeř docílil v přesilových hrách, které dygři darovali opět v množství větším, než je dovolené minimum.

Ve třetí části se Drachkov snažil o korekci stavu, ale bez úspěchu. Domácí gólman chytal spolehlivě, a když se jeho spolubojovníci prosadili počtvrté, bylo hotovo.

Prohráli jsme, protože soupeř byl lepší, téma rozhodčích bohužel v tomto zápase nemá cenu otevírat…

 

Zajímavé momenty:

-          úderná první lajna soupeře zařídila téměř všechny branky

-          produktivita dygrů se ne a ne prolomit

-          utkání poznamenal gól soupeře do šatny a opět velké množství vyloučených

-          obrana odvedla své, škoda jen pokrytých tutovek domácích a naproti tomu tři poměrně šťastné trefy

 

Branky:

HC Protivín - SK Drachkov           4:2 (2:1, 1:1, 1:0)  -  10:45 Babor, 16:16 Brabec (Babor)

 

Vyloučení: Jánský – 2x, Kubů, Vastl, Huňáček, Švec, Brabec