Příchody a odchody hráčů

22.09.2014 12:38

S několika změnami nastoupí drachkovští do nové sezóny okresní soutěže, jejíž seriál se roztočí kolem posledního zářijového víkendu. S týmem dygrů se rozloučili jak Simon Hudec, který šel za prací světa kraj, tak bratři Skálovi, kteří kteří ukončili kariéru, aniž by zasáhli do zápasu a pro letošní sezónu bohužel i tahoun z okresníhopřeboru Fanda Náprstek, kterého k pauze mezi dygry donutili povinnosti v mateřském klubu. Všem zmíněným díky za přínos drachkovskému hokeji a věříme, že si k nám opět najdou cestu, dveře jsou neustále otevřené.

Potěšitelné je bezesporu to, že v týmu zůstává sniper Kája Šavrda, další posilou by pak měli být navrátilci Marek Brabec a Tomáš Křižan, kteří v Drachkově váleli naposledy v sezóně 2007/2008. V sestavě čeká na znovuzrození Vláďa Krejčí (sice o tom asi ještě neví, ale kdyby dostal chuť :) ). Chybí už jen několik administrativních doladění a liga může začít...

AKTUÁLNĚ: Další podepsanou posilou Drachkova se stal a zpátka ke kořenům se navrátil Pavel "Ratty" Rataj... vítej chlapče :)