AKTUALIZOVÁNO!!! Pod jezevčí skálou - se válelo osm fíků

10.12.2014 17:31

HC Prachatice - SK DYGRS DRACHKOV  4:8 (2:5, 2:3, 0:0)

8.11.2014 

Po nadílce od Blatné nás čekal druhý tým tabulky, střelecky naladění prachatičtí hafani. Soupeř dlouhodobě vyznává útočný a bruslivý styl hokeje a zápasy s ním nejsou vůbec skoupé na zajímavé okamžiky. Nejinak tomu bylo tentokrát, ovšem s veselým koncem pro dygry. Těch se sešlo devět do pole, což byla letos snad nejmenší účast.

Prachatice začaly tradičně útočně, záhy ale převzali otěže zápasu drachkovští a netrvalo dlouho a vedení 4:0 bylo na světě. Poté se dvakrát zahryzli prachatičtí, poslední slovo přesto patřilo dygrům a ve vlastním oslabení přidali pátý zásah. Proti soupeři typu Prachatic tedy velký nezvyk.

Druhou třetinu, ve které se čekalo větší kousání ze strany domácích, nakonec dygři také zvládli a po jejím skončení vedli už o čtyři branky. Soupeř stačil ještě jednou stáhnout dygří vedení na dvougólové, stejně tak rychle přišla odpověď.

Ve třetí třetině už si dygři výsledek zápasu pohlídali a celkem v klidu si došli pro další dva body, které jsou hodně cenné. V nezvykle produktivním zápase padly dva hattricky. Opakování je matka moudrosti, a tak inkasované branky z holí soupeře padali do dygří klece zase a znovu v oslabení, která nám nejdou stejně, jako nejdou Fugasovi nandávat ponožky.

Přesto mohli obě strany zatížit konto soupeře ještě několikrát, dygři si ale nakonec dobře rozehraný zápas pohlídali.

Zajímavé momenty:

- dobré napadání soupeře

- až na momenty při vyloučení dobrá hra od zadu

- rychlé čtyři branky, které udaly směr zápasu

Branky:

HC Prachatice - SK Drachkov     4:8 (2:5, 2:3, 0:0)        

3x Brabec, 3x Křižan, Kubů, Babor (as. 3x Babor, 3x Brabec, 2x Křižan)