Obrat ve 3. třetině policisty zlomil

26.11.2016 01:14

SK DRACHKOV - SKP Strakonice  6:3 (1:2, 1:1, 4:0)

15.10.2016

Další kolo OSLH, v pořadí již čtvrté přichystalo Drachkovu tradiční konfrontaci s policejním komandem strakonického SKP. Snaha navázat na předchozí bodové úspěchy se ale vůbec nerodila lehce.

Nabuzení dygři se ne a ne rozehrát, do poloviny zápasu se pořádně nevydařila snad jediná přihrávka. Naopak tým SKP se dobré rozehrávky vůbec nebál a právě v polovině zápasu již vedl o dvě branky, když se za SK DD trefoval již v první třetině po samostatném úniku Tom Křižan. Drachkovu se nedařilo vůbec nic, dokonce ani faulovat. Jediným nedovoleným zákrokem se stala Pupíkova sekyrka „za nic“. Bohužel se tak stalo při samostatném úniku jednoho z hostujících snajperů za již zmíněného stavu 1:3. Nařízené trestné střílení naštěstí hosté neproměnili a tento okamžik jako by polil dygry živou vodou. Ti do přestávky dokázali Kazanem snížit na jednobrankový rozdíl, aby pak ve třetí třetině definitivně rozebrali obranné valy čtyřmi přesnými zásahy a dokonalým obratem brali zaslouženě další bodíky.

Střeleckou fazónu potvrdil zejména štírek Lukáš Řezník, velmi pohlednou akcí pak předvedl Standa Kubů, jehož vymazlenou přihrávku s přehledem uklidil do hostující svatyně kapitán Šebík.

Branky a asistence Dygrs:

Křižan (bez asistence), Babor (Brabec), Řezník (bez asistence), Šebesta (Kubů), Křižan (Rataj), Řezník (Kubů)

Vyloučení:

Soukup (TS - sekání)