Informace k sezóně 2014/2015

07.09.2014 12:00

Ani letos nezůstane tradice porušena a tým drachkovských Dygrs bude nastupovat k zápasům okresní soutěže.

Oproti minulé sezóně se nám trošku změní herní systém a také počet družstev. Padá varianta jednokolové základní části a následného rozdělení do dvou skupin podle pořadí. Nově se vracíme k systému z minulých let, tzn. bude pouze jedna skupina a dvoukolově se utká každý s každým. Soutěž odhlásili KR Beton a Budilov, do seznamu naopak přibyl HC Rychta Netolice (mimo jiné první soupeř Drachkova). Celkem se tedy přihlásilo 12 týmů, jmenovitě HC Ales Strakonice, HC Eagles, HC Protivín, Sokol Radomyšl B, HC Vodňany, HC Rychta Netolice, HC Prachatice, HC Blatná, Schäfer Blatná, HSG Horažďovice, SKP Strakonice a SK Dygrs Drachkov.

Každý tým může mít na aktuální soupisce jednoho hráče z OP, stejně jako tomu bylo v minulé sezóně. Úpravy pravidel ohledně novéhozakázaného uvolnění se okresní soutěže netýkají, pravidlo zůstává postaru.

Ceny ledů podle všeho zůstávají na loňských cenách. Výběry příspěvků od všech dygrů by mělo být stejné jako v loňském roce a mělo by proběhnout během prvních kol soutěže tak, aby byl zabezpečen bezproblémový chod týmu během celé sezóny.

Na úvodní stránce v záložce dokumenty naleznete los soutěže a rozpis soutěže pro nový ročník.