Týdenní info No.8

15.01.2019 10:53

Drachkovští dygři mají za sebou dvanáct zápasů z celkových dvaceti a stále se jim daří držet v popředí tabulky. Po posledním nervydrásajícím utkání s HC Netolice nečeká borce SK DD vůbec jednoduché období. To ve výsledku ukáže, jak vysoko budou moci pohlížet po posledním klání sezóny.

Již tuto neděli se dygři představí v odvetě s týmem Prachatic. Ty po slabším začátku dostávají čím dál tím větší vítr do plachet a po výhrách v posledních třech utkáních (naposledy s posíleným Schäferem 6:3, předtím s Blatnou 11:8 a s Vodňany 5:2) šlapou na záda první pětce. Drachkov sice v prvním kole zvítezil suverénně 12:1, tentokrát už to ale může být zcela jiný zápas.

Dobrý výsledek by mohl přinést “uklidnění“ před dalším lámáním chleba v podobě zápasů s Blatnou, Protivínem, Vodňany a dalšími. Ti prvně zmínění mají fazonu jako hrom… Na ně si ale počkáme až přístě, teď je nabíledni, že nás čekají Huskies od Šumavy.

O dygří motivaci se bavit jistě nemusíme, ve hře je stále ještě poctivá hromádka bodů a doufejme, že si z nich ukrojíme co nejvíc. Důležité bude jít zápas od zápasu a hlavně s pokorou. A samozřejmě stále ohraným, přesto nejdůležitějším faktorem bude docházka.

První z následujících testů HC Prachatice – SK DD začíná tuto neděli, tj. 20.1.2019 od 15:45 hod. na ZS ve Stračenách…