Týdenní info No.6

29.11.2018 20:15

Naposledy 12. listopadu vyjela dygří enkláva na led zimního stadionu ve Strakonicích. Stalo se tak při vítězném zápase proti Schäferu Blatná. A protože v devátém kole měli drachkovští volný los, museli čekat celých dvacet dní na další možnost sklouznutí se v rámci okresní soutěže.

V dalším utkání se SK DD postaví strakonickému HC Ales, které je letos trošku za očekáváním a ze sedmi dosavadních zápasů uhrálo pouhé dva body za výhru nad Horažďovicemi, výsledek zápasu s posledním Schäferem zatím není znám. Přesto kvality našeho příštího soupeře známe a zápas s ním rozhodně nelze jakkoliv podceňovat. S HC Ales se hrají většinou vyrovnaná utkání a pokud se jeho hráči sejdou v dobré sestavě, budou muset dygři přepnout na vyšší výkonostní stupeň.

Doufáme také v plnou sestavu, včetně navrátilců z armádního cvičení. Udržet se co nejblíže špičce a nabudit se před soubojem s Radomyšlí, to je hlavní cíl nadcházejícího klání. Každý dygří fanouš si tak může zpříjemnit konec víkendu při utkání SK DD vs. HC Ales. Úvodní buly na ZS Strakonice bude vhozeno v neděli 2.12.2018 v 18:15 hod…