Týdenní info No.2

17.09.2021 05:05

Pomalu se nám blíží dlouho, předlouho očekávaný začátek sezóny OS a doufejme, že tentokrát vše dopadnetak, jak má a soutěž bude odehrána celá, bez nějakých zvláštních limitů.

Dygři ladí sestavu, ale ta se zatím spíše klíží, než ustavuje. Po dlouhých letech se rozhodl ukončit své působení mezi dygry řízný bek, zvučný chasník, kapitán, #28 -> Pavel Ratty Rataj. 

My mu tímto děkujeme za jeho veliký přínos pro SK DD, a to po stránce sportovní i kamarádské. Přejeme mu spoustu dalších úspěšných sezón a třeba jednou zase...

 

Další veliké díky směřuje k obci Drachkov za opětovné prodloužení spolupráce s hokejovým oddílem, za podporu a vstřícnost.

Pokud situace dovolí, měli by se dygři s občany Drachkova několikrát potkat i na ledové ploše.

 

Poslední dík směřuje Tomáši Hrubému z HC Vodňany za zajištění ledu a sjednání přátelského utkání mezi SK DD a právě týmem Vodňan. Generálka, byť ochuzená  o řadu hráčů na obou stranách, přinesla svižný a v duchu opravdu přátelský zápas. Ještě jednou děkujeme.

 

No a celá organizace SK DD už pomalu směřuje své zraky k příštímu týdnu, kdy dygři nastoupí do prvního ostrého utkání sezóny 2020/2021. V prvním kole nás čeká HC Eagles. Ale o tom zase v dalším týdenním infu...