!!! Sezóna 2016/2017 !!!

29.08.2016 17:23

Na prahu měsíce září začíná, jako každoročně, několik důležitých etap lidského života. Léto nám pomalu dává vale, všichni školou povinní se nevesele navracejí do lavic k učivu. Startuje však nervozita všech dygřích fanoušku a ostatně i samotných hráčů SK DD před právě nastávající sezónou. Ročník OSLH 2016/2017 se přiblížil na dohled. A ani letos u této události nebudou chybět Dygrs Drachkov.

Po losovacím aktivu na ČUS ve Strakonicích je ve stručnosti dáno následující:

- soutěž zůstává ve stejném složení jako v minulém ročníku, tj. 12 účastníků - SK DD, Sokol Radomyšl, HC Protivín, HC Eagles, HC Prachatice, HSG Horažďovice, HC Ales ST, HC Vodňany, HC Netolice, Schäfer Blatná, HC Blatná, SKP Strakonice

- stejný zůstává také systém soutěže - 2 kola každý s každým, V = 3 body, R = 1 bod, P = 0 bodů

- vzhledem ke zúžení v počtu týmů hrajících OP (4 družstva) je větší pravděpodobnost zápasů o víkendech (což je ale nejspíš otázka pro plánovače ledů)

- náhradní termíny odložených zápasů NEBUDOU, tzn. při nesehraném utkání dochází ke kontumaci a úhradě ledů a rozhodčích provinivší se stranou

- ceny za pronájem ledové plochy podle dostupných informací zůstávají stejné

Jinak je vše při starém a vzhledem ke stejnému složení mužstev je i los totožný s tím loňským.

 

A proto nyní JAK TO BUDE U DYGRŮ.

1. Cíle pro letošní sezónu. Základem bude bezesporu docházka na utkání, která nám v posledních letech kolísala jako pumpa dostihového sázkaře. Idea sejít se na dvě lajny tak nadále zůstává prioritní a proto PROSÍME HRÁČE SK DD O MAXIMÁLNÍ MOŽNOU DOCHÁZKU (s úsměvem)!!!

2. S ohledem k bodu č.1 přicházejí do týmu dvě nové posily - Tomáš Reisinger a Martin Košta. Oba borce tímto srdečně vítáme v organizaci SK DD. Na několik málo jedinců, kteří ještě neměli čas potvrdit či nepotvrdit účast v novém ročníku, zůstává sestava stejná.

3. Sestava SK DD se ovšem neubránila jednomu loučení a to s ostrostřelcem Michalem Švecem, který ohlásil konec profesionální kariéry. MÍŠO DÍKY ZA VŠECHNO!!!

4. Pozitivum naopak přináší fakt, že pokud konstalace hvězd bude dygrům nakloněna, budou fanoušci mnohem častěji vídat Pavla "Rattyho" Rataje, který se vrací ze zahraničního angažmá.

5. Vítězství v počtu vstřelených branek a nahrávek budou obhajovat Marek Brabec a Tomáš Křižan, nejhorší čísla Lochovec a titul nejurvalejšího kaňoura Jirka "Vůně" Soukup.

6. Vzhledem k prozatimnímu zachování cen ledů, zůstává i hráčská taxa za sezónu 2.000,- Kč. V případě sehnání sponzora s investicí nad 5.000,-, se od taxy pro daného hráče upouští :-)

 

Rozpisy a informace k zápasům budou přinášeny prostřednictvím "Týdenního infa".