Po mnoha letech na bedně!!!

09.04.2017 22:51

Drazí dygři, fanoušci a přátelé drachkovského hokeje.

Poslední kotouč vklouzl do branky, rozhodčí naposledy fouknuli do píšťalky, ledové zrcadlo zimního stadionu změnilo své skupenství. Je dohráno a hotovo.

Při pohledu na konečnou tabulku okresní soutěže v ledním hokeji je zřejmé, že se letos dočkali i drachkovští Dygrs, kteří po velkém boji a nutno říci také za pomoci dalších výsledků, obsadili krásné 3. místo. Jedná se tak o nejlepší výsledek týmu za posledních 13 let, kdy se v původním modelu tehdy ještě podnikové soutěže radoval Drachkov z vítězství. Vzhledem k nynější kvalitě soutěže můžeme letošní výsledek k tomuto milníku přirovnat.

Poděkování tak patří všem, kteří se na letošní sezóně podíleli. Hráčům za předvedenou hru, bojovnost a obětavost, jejich rodinám za propustky, realizačnímu týmu za cenné rady a fanouškům za podporu.

Jo a ještě nás čeká jeden zápas. V sobotu 29. 4. 2017 se v Drachkově koná Slavnostní galavečer dygřího hokeje. Domácí tým nastoupí k závěrečnému zhodnocení úspěšné sezóny a k předávání cen. Samozřejmě bude něco na zub a do hrdélek zapluje nějaký ten žejdlík. Účast všech dygrů je tentokrát povinná!!! Snad si to i trošku zasloužíme…


P.S.  Oblíbený tarif 10,- Kč / 1 trestnou minutu zůstává v platnosti... :-)


Ještě několik důležitých kolektivních poznatků pro besídku:

Vítěz kanadského bodování - Marek Brabec

Nejlepší střelec - Lukáš Řezník

Nejlepší nahrávač - Marek Brabec

Nejtrestanější hráč - Jiří Soukup

100. vstřelená branka v sezóně - Stanislav Kubů